Cégünkről

A Hermann Kft. 1999-ben alapított, 100% magántulajdonban lévő vállalkozás, amelynek fő tevékenysége fémek felületkezelése (galvanikus horganyozás, cink- és mangánfoszfátozás, alumínium eloxálás és saválló acélok polírozása). A cég Mezőtúron, a Szolnoki út 79. szám alatt létesített telep- és székhelyet, majd 2006-ban a fegyverneki telephely is elkészült. Jelenleg a mezőtúri üzemet a - Kenyeres Tibor ügyvezető - irányította Hermann Mezőtúr Kft, míg a Fegyvernek, Kun F. út 9. szám alatti telephelyet a Hermann Kft üzemelteti.
 
Szolgáltatásainkat elsősorban azon termékgyártóknak ajánljuk, akiknek magas minőségű - esetenként - különleges követelményeknek is megfelelő galván-, foszfát- és elox bevonatra, vagy bevonatrendszerre van szükségük. Tevékenységünket három műszakban, extra rövid határidővel végezzük - partnereink megelégedésére.
 
Szolgáltató tevékenységünk színvonalának növelése, valamint környezetünk védelme érdekében kiépítettük és működtetjük az ISO 9001:2009 Minőségirányítási és az ISO 14001:2005 Környezetirányítási rendszereket.
 
Készséggel állunk meglévő és leendő partnerein rendelkezésére, árajánlat-kéréseiket faxon és e-mailben is eljuttathatják hozzánk, a felületkezelendő anyag rajzával és/vagy pontos méretével, ill. a felületkezelés specifikációjával. Ajánlatainkat rövid határidővel elkészítjük, ill. a minősítésekhez szükséges mintadarabok felületkezelését díjmentesen vállaljuk.