html5 templates

Cégünk, a Hermann Kft


A Hermann Kft. 1999-ben alapított, 100% magántulajdonban lévő vállalkozás, amelynek fő tevékenysége fémek felületkezelése (galvanikus horganyozás, cink- és mangán-foszfátozás, alumínium eloxálás és saválló acélok polírozása). A cég Mezőtúron, a Szolnoki út 79. szám alatt létesített telep- és székhelyet, majd 2006-ban a fegyverneki telephely is elkészült. Jelenleg a mezőtúri üzemet a - Kenyeres Tibor ügyvezető - irányította Hermann Mezőtúr Kft, míg a Fegyvernek, Kun F. út 9. szám alatti telephelyét a Hermann Kft üzemelteti.
Szolgáltatásainkat elsősorban azon termékgyártóknak ajánljuk, akiknek magas minőségű - esetenként - különleges követelményeknek is megfelelő galván-, foszfát- és elox bevonatra, vagy bevonatrendszerre van szükségük. Tevékenységünket három műszakban, extra rövid határidővel végezzük - partnereink megelégedésére.
Szolgáltató tevékenységünk színvonalának növelése, valamint környezetünk védelme érdekében kiépítettük és működtetjük az ISO 9001:2015 Minőségirányítási és az ISO 14001:2015 Környezetirányítási rendszereket.
A fegyverneki üzem építése 2005. év végén kezdődött, míg a termelés megindítására 2006. augusztusában került sor. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, ma már hat üzemcsarnokban folyik termelés. Az telephely 20.000 m2 alapterületű. A beépített terület 5.000m2 melyből 1.700m2-en helyezkednek el a technológiai sorok, amelyben 400 m2 szociális helyiségeket is magába foglaló irodaépület is tartozik. A vegyszerek és veszélyes hulladékok gyűjtésérére 500 m2 alapterületű veszélyeshulladék-tároló és anyagraktár áll a rendelkezésre. A nyers- és késztermékek tárolására 1.074 m2 alapterületű raktár szolgál.
Üzemben három műszakos munkarendben történik az anyagok felületkezelése, amelyhez 5 (4 lúgos és egy savas) horganyozó, melyből 4 sor automatizált, egy automata eloxáló-, egy automata cink és mangán foszfátozó, ill. egy elektrokémiai polírozó sor áll rendelkezésre. 2017-től egy automata tömeg horganyzó sor került kiépítésre. A termelés irányításában több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberek működnek közre.
Készséggel állunk meglévő és leendő partnerein rendelkezésére, árajánlat-kéréseiket faxon és e-mailben is eljuttathatják hozzánk, a felületkezelendő anyag rajzával és/vagy pontos méretével, ill. a felületkezelés specifikációjával. Ajánlatainkat rövid határidővel elkészítjük, ill. a minősítésekhez szükséges mintadarabok felületkezelését díjmentesen vállaljuk.